Intake

Tijdens de gratis intake gaan we in op uw bedrijf en de rechten en plichten die u als ondernemer hebt richting bijvoorbeeld de Belastingdienst.  Daarnaast gaan we dieper in op de werkwijze van het voeren van de zzp administratie.

Boekhoudsoftware

Als boekhoudpakket gebruik ik het pakket Informer. Dit is een prima pakket met tal van mogelijkheden: van een lokale versie tot online versies tegen schappelijke prijzen. Bank-en kasboek bijhouden, facturatie, relatiebeheer, debiteuren-administratie bijhouden, het maken van offertes of activa administratie. Er is veel mogelijk met dit gebruiksvriendelijke pakket.

Handig en snel via de TvO-Informer Online app

Ik maak gebruik van een eigen app (TvO Administraties, beschikbaar op Android en iOS toestellen), gekoppeld aan Informer Online, waarmee direct inzicht in uw administratie kan worden verkregen. Men ziet wat de actuele stand is van de te betalen btw in het desbetreffende kwartaal, welke inkoop-en verkoopfacturen nog open staan en wat het voorlopige resultaat is. Ook kan men een foto maken van een kassabon en/of factuur waarna deze direct wordt doorgestuurd naar de boekhouding voor verwerking. Makkelijk, snel en efficiënt. Voor een abonnement van € 5,00 per maand exclusief btw krijgt u de app en uiteraard het online boekhoudpakket waarmee u uw relaties kunt beheren en zelf uw verkoopfacturen kunt versturen. U maakt gemakkelijk een professionele factuur via Informer Online. Deze factuur verstuurt u via een druk op de knop naar het e-mailadres van de klant. De overige administratieve zaken (inkoop, bank, btw-en ib-aangiftes) zullen door TvO Administratie & Advies worden verzorgd tegen een schappelijke en scherpe prijs.

Bekijk hier de video van de werkwijze van Informer en de Informer/TvO App.

Overige administraties

Uiteraard bied ik ook ondersteuning voor al reeds lopende administraties die in andere boekhoudsoftware-pakketten of excel zijn ondergebracht.

Heeft u interesse, neem gerust vrijblijvend contact op.