Door continu de klant centraal te stellen, toegevoegde waarde te bieden en door betrokken te zijn, is het resultaat tevreden klanten. Hieronder een greep uit mijn referenties waar ik trots op ben.

Mark van den Berkmortel, Finance Manager XSPlatforms B.V.

“Timon heeft bij XSPlatforms B.V. in 2016 en 2017 naar volle tevredenheid een consolidatiestructuur en een bijbehorende rapportage opgezet met behulp van het programma Caseware. Daarnaast heeft hij een groot aandeel gehad in het samenstellen van de jaarrekening. Ik heb Timon leren kennen als een flexibel, sociaal persoon met een gezonde dosis humor en zeer veel inzet. Wij hebben zijn manier van werken als zeer plezierig ervaren”.

Hans Leenen in zijn rol als algemeen directeur/mede eigenaar van JOB personeelsmakelaar B.V.

“Ik heb Timon leren kennen als een vakbekwame financieel specialist die onze (financiële) processen van A-Z opnieuw ingericht heeft (in Twinfield). Heel secuur werkend! “Erop vertrouwen is goed, maar controleren is beter” is zijn motto. Daarbij rekening houdend met efficiency van factuurstromen (in- en uitgaand) aan de voorkant van het proces alsmede de periodieke financiële rapportage daarna. Voor ons belangrijk als ondernemers om op te sturen en desgewenst beleid op bij te stellen. Tijdens onze samenwerking wordt er hard gewerkt, maar wel altijd met veel humor! (dat gaat heel goed samen!). Uiteraard ben ik bereid om deze referentie telefonisch nog verder toe te lichten”.

Rosemarie Wuite, eigenaar ReSource

“Timon is een geweldige allround financieel adviseur. Hij is onwijs goed in het financieel/administratief begeleiden van startende zelfstandig ondernemers zoals ik. Zo heeft hij mij begeleid in het opzetten van de administratie, maar is hij ook mijn baken voor allerlei andere financiële vraagstukken; of het nu gaat over het bepalen van een uurloon, verzekeringen of belastingaangifte. Met zijn gevoel voor humor en kennis van slimme software maakt hij boekhouden zelfs leuk! En, niet geheel onbelangrijk, hij weet door zijn oog voor detail altijd weer manieren te vinden om kosten te besparen:-)”.

Henriëtte van den Brand, Spirance, Ritueel Begeleiden bij Afscheid

“Als zelfstandige was ik onlangs op zoek naar een nieuwe boekhouder en kwam al snel bij Timon uit. We hadden direct een goede klik. Met zijn deskundige tips, advies en concrete begeleiding hebben we de administratie gedigitaliseerd en geoptimaliseerd in een heel nieuwe, meer praktische opzet. Die staat nu als een huis.  Daar ben ik heel blij mee. Timon gaat zeer accuraat te werk, zoekt e.e.a. tot  op de bodem uit en is zeer communicatief. Ik heb nu echt iemand naast me staan bij wie ik gemakkelijk te rade kan en prettig samenwerk”.

Aafke Wuite, eigenaar Praktijk voor Dieren

“Timon is een deskundige boekhouder die start ups, zzp-ers en ook grote bedrijven van A tot Z kan helpen met het opzetten en coördineren van een efficiënte en zeer goede administratie en financiële beheersing.

Voor mij als zzp-er heeft hij de boekhouding omgetoverd van een zware molensteen naar een bijna leuke taak! Omdat deze nu heel weinig tijd kost en makkelijk is. Met het juiste pakket is het nu een peulenschil. Daarnaast heeft hij mij geholpen om de btw en belasting aangifte goed te managen en ook om kosten te besparen waar dat kan. Hij is daarbij zeer integer, professioneel en deskundig. Met zijn kennis, ervaring en menselijke benadering, is hij een gouden aanwinst voor een ieder die een administratie moet voeren”.